DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


Bryllup. Pige af anden nationalitet end dansk.

 
Hej Peter, 

I nat drømte jeg at jeg holdte et bryllup, jeg er fra en anden nationalitet end dansk, så jeg havde min traditonel brudekjole på, og lokalet var fyldt med mennesker. I drømmen følte jeg en slags glæde og nysgerrighed. Jeg fik ikke set hvem jeg skulle giftes med. 

For over et halvt år siden valgte jeg at aflyse mit bryllup, og gik fra min eksforlovede. Jeg har været igennem en meget svær periode. Og at blive gift med en anden har jeg slet ikke tænkt på endnu. Så jeg synes det er lidt sjovt at jeg drømmer det som jeg gjorde i nat, og at jeg var positiv i drømmen og var glad. Mens jeg var forlovet der drømte jeg noget som lignte denne meget, der var det også mit bryllup, men lokalet var tomt, og jeg var så sur og irriteret i drømmen. Et pr måneder senere valgte jeg at gå fra min eksforlovet, dog ikke pga. drømmen . 

Jeg håber at høre fra dig. 

Hilsen Maysaa 
Sendt fra min iPhone
               

SVAR:
Du skriver, du har været igennem en svær tid, brudt forlovelse etc. Efter at have hørt din drøm, gætter jeg på, at du nu er inde i en anderledes positiv udvikling. Jeg tror du er ude af den svære tid. Du har det bedre med DIG SELV - trods alle problemer og evt. konflikter i det sociale og de nære relationer, har du detbedre med dig selv.         Har jeg ret   ??
Drømme om bryllup handler om forening. Integration mellem to væsentlige sider i dig selv: Din kvindelige og din mandlige side. (Det er nemmest at forstå, hvis man kender noget til C.G. Jungs tanker bl.a. hans ide om ANIMUS...). I Jung sprog: Det alkymiske bryllup handler om ego'et møde med indevidets egen sjæl.
Så - nej, det handler ikke om at du skal tænke på at blive gift ude i det sociale liv. Det handler om, at du er ved at finde sig SELV. På det indre plan er der glæde og nysgerrighed. I den tidligere drøm, da du var forlovet, er der tomhed, ingen gæster ( = ingen tilslutning, ingen positiv energi) og der er surhed og irritation. Det har været, som du siger, en svær tid.
Men nu foregår der en bemærkelsesværdig form for indre integration. Husk drømmetydningens regel nr. 1: Alle optrædende i din drøm er sider af dig selv. Så vil du forstå, hvorfor jeg tror det er en meget, meget positiv drøm.
Lad mig gerne høre fra dig igen, om du kan bruge dette til noget...

Venligst
PETER VÆRUM