DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


Op at flyve, herligt - men....

 

jeg har en drøm om jeg sidder i et fly på vej hjem fra ferie, flyet kører ud på landingsbanen men der kommer hele tiden noget i vejen for at det kan lette. kører rundt på landingsbanen og ind i en by hvor vi passerer lastbiler uden problemer. jeg har et barn med som er sultent og stewardessen giver det en skive rugbrød. flyet kører ned på en skrænt og jeg er med til at trække det op igen hvorefter jeg vågner.
                                                      hilsen karla

SVAR:

Livet er jo en rejse, hvor det drejer sig om at komme Hjem. (Jung kalder det individuation, vejen til Selvet). Det kan være en hård rejse, tit er det godt med en ferie. Men man kommer jo ingen vegne, der er ingen udvikling i det.
Så du er på vej HJEM.
At flyve - oppe nær Himlen, med den frihed, der ligger i luftelementet (lungerne, hjertet, spiritualiteten) - er jo herligt (undtagen når man drømmer at flyet falder ned, så er det symptom på manglende jordforbindelse).
Drømmen tyder på, at du har svært ved at lette. At få hævet din bevidsthed, at vågne op, sådan som drømme-Selvet gerne vil.
Og inden i dig er der noget spædt, en spirende begyndelse, som et lille barn, der skal have næring. Gudskelov er stewardessen også en side af dig selv, vær opmærksom på hende. Og barnet skal have rugbrød, ikke noget åndeligt junkfood.
Du er på vej. Tydeligvis. På vej til dig Selv; på vej hjem.
Drømmen er meget åben for fortolkning, du kan sikkert selv fylde ud, ud fra din aktuelle situation (bl.a. hvad det er for lastbiler og bytrafik, problemer/modstand, du vil møde - men det klarer du jo uden problemer).
Det lyder i mine øren som en god drøm. En klassisk drøm.
Livet som en rejse. Og når der er nedture, må du se at få dig trukket op igen.Held og lykke på flyveturen.

Lad mig gerne høre fra dig igen.

Venlig hilsen
Peter Værum