DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


18 år - drømmer om graviditet og gynækolog. Tænder.

 

Jeg har 3 drømme som jeg har tænkt meget på .

  Jeg er en pige 18 år .
jeg sagte en dag til min kæreste , "at jeg tror du finder ud af at jeg er gravid , før jeg selv finder ud af det , og so grinede jeg" :D ( ikke fordig jeg vil være gravid)

Her kommer so drømmen:

Jeg og min kæreste står i en meget lang kø , jeg tænker "jeg gider ikke at stå her længere " , og jeg viste ikke hvorfår jeg stod der? , jeg kikker så foran mig , og ser mange par ,og alle kvinderne er gravide , nogle høj gravide , og andre ikke komet så langt i gravidteten , jeg spør so kæresten " hvorfår vi står i den her kø?" , "han svarede , fordi  du er gravid , og så sagte han hvor langt jeg var komet i gravidteten,  ", jeg sagte bare " okey " og tænkte ejj det var da mærkeligt, at han kunne vide det før mig ",  jeg så  at alle blev scannet , så var det min tur , og jordemodern der scannede mig , spurgte hvordan jeg havde det , hun smilede og var glad , men det var lige som om hun ikke snakker  til mig, men til min kæreste , fordi jeg viste INTET!

og so er jeg vågen :D ( i drømmen tænker jeg hele tiden på at de er cool at han kan vide det før mig, men føler lige som om jeg har fået "far rollen "eller skal til at have den når barnet bliver født , som jeg ikke så godt kan lige )

Hvad kan det betyde ?

2. ..... Tur på kirkegården ... [udeladt af P.V. - - da det er en gammel drøm]

3.
meget mærkelig drøm:
Jeg skal til gynækolog , og har aldrig været der, jeg sætter mig ned , og so skal jeg så sprede benene, lige inden  hun skal til at " begynde" , siger hun at hun også skal have en tænd prøve , jeg tænkede " hvad har de med noget at gøre ", hun siger at hun skal have 2 tænder fra mig , jeg sagte " jeg kan ikke, jeg får ikke nogen sinde mine tænder tilbage " , så siger hun "jeg tager kun nogle bages tænder, du vil ikke lægge mærke til det , " jeg takker so nei , forlader rumet , fordig jeg ikke vil miste mine tænder .
så er jeg so hjemme og tænker de er nok bedst , at jeg går til den undersøgelse igen , men overvejer de meget , fordig de er mine tænder, som jeg ikke vil miste .

hvad kan det betyde?
:)

SVAR:

Drøm 1 er vel nem at tolke, selv for en ukyndig: Mon ikke det var en god idé og få afklaret om du har lyst til at få et barn med din kæreste - og hans rolle i det ?

Drøm 2.
tillader jeg mig at springe over - den er drømt for over to år siden, og handler om noget helt andet.

Drøm 3.
handler om at opfre noget opmærksomhed på, hvad der sker i dit underliv og hele det-der område; det er vel ikke så mærkeligt i lyset af drøm 1.

Jeg har en kommentar til drømmesymbolet: tænder.
Ja - det er da et mærkeligt sted at gynækologisk søge efter en tand-prøve! Drømme om tænder handler sædvanligvis om ikke at være tandløs. At kunne bide fra sig (sige til og sige fra). At kunne bide til og bide sig fast.
Mange mennesker drømmer om at vise tænder.

Så det må være den slags evner, du skal bruge, når du undersøger/er opmærksom på, hvad der sker i dit underliv.

Held og lykke.

Venlig hilsen
Peter Værum